Owned by AlbanianWarriorsOwned by AlbanianWarriorsKosova nuk ka qene dhe as kurre nuk do te jete Serbi, Ne territorin e Kosoves, ketu nuk ka vend per Serb! Mitrovica esht e Kosoves ashtu siq ka qen gjithmon ashtu do te mbetet Serbet ishin ata te cilet u pranuan si "Sllave" ne vendin tone nga te paret ton ILIRET. Nuk mund ta fshini historine qe esht me shekuj, Kosova/Shqiperia jan ILIRID. Me duket se po harroni se Serbet nje kohe i perdornim si "Gomar" ne vend te Gomarve Ne kosove ju gjithmon ishit sllever dhe gjithmon do te mbeteni te tille. Kurr nuk do te mundeni ta keni Kosoven ne dore me.. Mos harroni se vendi jon dikure ishte deri ne NISHE. Kthehuni ne Rusi prej andej nga e keni prejardhjen. Nese kerkoni luft, luften do ta gjeni. Ne nuk do te ndalemi deri sa ti ktheni Trojet tona!Amanet na lan te paret ne nje komb te gjith SHQIPTARET